Logo

Få syn for sagen
book en live demo af Wiz

Se hvordan website, marketing automation og CRM spiller sammen i et digitalt økosystem.

Udfyld her

Så kontakter vi dig for at aftale nærmere

Vi vil vise dig


Websitets fleksibilitet
Se hvor let det kan være at aktivere salgskampagner på websitet og opbygge landing pages til opsamling af leads og permissions. Wiz overrasker med sin store fleksibilitet og brugervenlige administration. Det er let at arbejde med elementer som tekst, billede og gallerier, video, formularer og CTA, kampagnebannere, slidere og feeds fra sociale medier.


Marketing automation motoren
Vi åbner maskinrummet, så I kan se, hvordan data bliver opsamlet fra websitet, omdannet til kundeprofiler og kan bruges til at aktivere automatiske flows. Vi trykker start på en marketing automation kampagne, så I kan se den udfolde sig i praksis: Hvordan leads kommer ind, segmenteres og sendes ind i relevante flows. Hvordan deres handlinger udløser notifikationer til jer, og pointsystemet afslører, hvor varme de er.


Sammenkobling til salg
Alle de smarte features er lette at imponere med, men når alt kommer til alt, skal det hele gerne ende i bedre forretning for jer. Derfor viser vi sammenhængen mellem marketing og salg, og hvordan salgsprocessen bliver både styrket og effektiviseret af de kundedata, der er skabt.

De bruger Wiz