Logo

Marketing automation startpakke

For virksomheder, der vil outsource for at komme hurtigere og mere sikkert i gang med marketing automation.

 

Udfyld her

For at høre mere om startpakken

Indhold


Teknologi

Vi opsætter og konfigurerer et marketing automation system, der kan tale sammen med jeres hjemmeside og sociale medier. Har I allerede et i forvejen, tager vi os kærligt af det.


Koncept

Vi udarbejder et koncept for jeres første marketing automation kampagne og sørger for, at det bidrager til forretningsstrategien. Konceptet indeholder en kreativ ide, et mailflow og en målsætning. Det hele præsenterer vi for jer.


Flow

Vi opsætter hele flowet i marketing automation systemet og giver jer en grundig introduktion, så I fremadrettet kan gøre det på egen hånd og drive jeres egne marketing automation kampagner.


Pris

49.000,- ekskl. moms.

Hvad så bagefter?

Startpakken er en let, økonomisk og hurtig måde for jer at komme i gang med marketing automation på. I får et fuldt setup og en opskrift, I kan arbejde videre med. Vi håber, at I vil fortsætte samarbejdet med os, men I er ikke forpligtet til det.

Vi har hjulpet flere virksomheder godt i gang

Mød Ann

Ann er marketingchef i inovo og har flere års praktisk erfaring med at kombinere data og markedsføring. Hun er den kreative kraft bag marketing automation koncepterne og vil sikre, at det hverken bliver en kedelig kliché eller for smart-i-en-fart.

Mød Thomas

Thomas er leverancechef og partner i inovo og har i sin snart 20 årige karriere inden for digital forretningsudvikling haft det meste teknologi i hænderne. Han vil uden tvivl finde det rigtige teknologi-setup til jer. Ét I kan få glæde af i lang tid.

Mød Lars

Lars er direktør og partner i inovo og har en baggrund som salgschef. Det skinner tydeligt igennem i de projekter, Lars er inde over, for han holder skarpt øje med forretningen og resultaterne. Det skal give mening på bundlinjen.