Logo

Kom godt i gang
med marketing automation

En inspirationsworkshop for marketing- og salgsansvarlige, der er på udkig efter det rette marketing automation system til deres virksomhed.

 

Udfyld her

Så kontakter vi dig og aftaler en dato


Agenda for workshoppen

På workshoppen vil vi give dig (og dit team) et indblik i de 20 mest udbredte marketing automation systemer i Danmark. I får lov at kigge ind i motorrummet og se, hvordan marketing automation fungerer i praksis - og vi vil også vise jer hvilke resultater, vi har været med til at skabe for forskellige danske B2B- og B2C-virksomheder ved hjælp af marketing automation.

Efter workshoppen

  • Der kender I fordelene og ulemperne ved de forskellige systemer
  • Og I har fået vores konkrete anbefalinger til det rette setup for jer
  • I ved, hvordan marketing automation fungerer i praksis
  • Og hvad der er best practise i en marketing automation kampagne

Med den viden kan I nu komme godt i gang med marketing automation.

Om inovo

Vi er et konsulenthus specialiseret i marketing automation løsninger. Det er vores opgave at kombinere avanceret teknologi med kreativ kommunikation, så vores kunder kan mærke, at deres salg stiger. Vi arbejder “systemuafhængigt” forstået på den måde, at vi ikke har lagt os fast på ét marketing automation system. Til gengæld har vi opbygget et marketing automation framework, som kan implementeres i et hvilket som helst marketing automation system - og som er nøglen til at få succes med det.