Udfyld formularen og tryk send

SEND

Mød Thomas

Thomas er leverancechef og partner i inovo. Der findes ikke en teknologi, som Thomas ikke har haft i hænderne igennem sin snart 20 årige karriere inden for digital forretningsudvikling. Faktisk startede han allerede som ganske ung med at rode med computerspil, animationer og databaser, men den historie kan I få senere. På workshoppen vil Thomas fokusere på at finde det rette teknologi-setup til jer, der passer ind i jeres organisation, eksisterende it-infrastruktur eller gør det muligt for jer at komme i gang på en let, smart og effektiv måde - hvis I ønsker det. Thomas finder altid en løsning.

På workshoppen vil vi give dig (og dit team) et indblik i de 20 mest udbredte marketing automation systemer i Danmark. I får lov at kigge ind i motorrummet og se, hvordan marketing automation fungerer i praksis - og vi vil også vise jer hvilke resultater, vi har været med til at skabe for forskellige danske B2B- og B2C-virksomheder ved hjælp af marketing automation.


Efter workshoppen:  

  • Kender I fordelene og ulemperne ved de forskellige systemer
  • Og I har fået vores konkrete anbefalinger til det rette setup for jer
  • I ved, hvordan marketing automation fungerer i praksis
  • Og hvad der er best practise i en marketing automation kampagne 


Med den viden kan I nu komme godt i gang med marketing automation.

Kom godt i gang med
marketing automation

inovo A/S - Rymarken 2 - 8210 Aarhus V - Tlf. 7040 0080 - hello@inovo.dkcookiepolitikpersondatapolitik

Agenda

- En inspirationsworkshop for marketing- og salgsansvarlige, der er på udkig efter det rette marketing automation system til deres virksomhed.

Fix the following errors:
Hide