Logo

Marketing automation foranalyse

For virksomheder, der har brug for en systemuafhængig rådgivning i processen at udvælge det rette marketing automation system.

 

Udfyld her

For at høre mere om foranalysen

Indhold


Teknologi

Vi kortlægger jeres nuværende it-setup, herunder ERP, CRM og andre relevante systemer, som marketing automation systemet skal passe til, og anbefaler på baggrund af det 2-3 systemer, der vil være de rette match for jer


Koncept
Vi gennemgår en demo af de udvalgte systemer, så I kan få et kig ind i maskinrummet og en fornemmelse af brugergrænsefladerne.


Indhold
Vi hjælper med at estimere en pris på implementeringen og de løbende licenser, så I ved i kroner og ører, hvor meget investeringen lyder på.


Pris

9.500,- ekskl. moms.

Hvorfor bruge os?

  1. Fordi vi er systemuafhængige. Vi får ingen kickback af at sælge jer et bestemt system med en tilhørende guldpakke. 

  2. Fordi vi har erfaring med rent faktisk at eksekvere marketing automation og kan rådgive ud fra praktiske erfaringer frem for tænkt teknologi.

Vi har hjulpet flere virksomheder godt i gang

Mød Thomas

Thomas er leverancechef og partner i inovo og har i sin snart 20 årige karriere inden for digital forretningsudvikling haft det meste teknologi i hænderne. Han vil uden tvivl finde det rigtige teknologi-setup til jer. Ét I kan få glæde af i lang tid.

Mød Lars

Lars er direktør og partner i inovo og har en baggrund som salgschef. Det skinner tydeligt igennem i de projekter, Lars er inde over, for han holder skarpt øje med forretningen og resultaterne. Det skal give mening på bundlinjen.